EU lamenta la falta d’acord per a ficar el nom d’ un músic o actor al TAC i dedicar als ex-alcaldes Chirivella y Tomás un carrer o plaça

0
34
Bankia

EU de Catarroja justifica la seua abstenció en la votació per ficar el nom de l’exalcalde Francisco Catarroja al Teatre Auditori de Catarroja per considerar que el TAC hauria de tindre el nom d’ un músic, actor/actriu o representant cultural del poble “com el mateix Chirivella va suggerir abans de la seua inauguració”.
Segon EU, totes les forces politiques en representació al Ple municipal haurien de haver aplegat a un acord per a dedicar un carrer o plaça amb el nom de l’exAlcalde Francisco Chirivella.

“Considerem que els 11 anys d’alcaldia, i de representació institucionals del municipi de Francisco Chirivella mereixen un menció especial, encara que no estem d’acord amb la proposta de nom d’un espai cultural tant important com és el TAC”, segons fons d’Esquerra Unida.

La formació d’esquerres aprofita per a recordar la negativa del PP i UV a la proposta d’EU per a ficar el nom d’un carrer al també ex-alcalde de Catarroja, Enric Tomàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here