EU i Bloc censuren la pujada de l'aigua en un 3% i la supresió de l'oficina d'atenció ciutadana aprovada a l'últim Ple

301

El segon ple d’aquesta legislatura a Catarroja -celebrat a les 8.30h del matí-i ha servit, segons EU i Bloc, per aprovar una pujada de 3% en l’aigua, eliminar serveis com l’oficina d'atenció ciutadana i no renovar maquinària fins al 2015. Fons del PP afirmaren que solament s'incrementa el IPC en el rebut de l'aigua i que en el cas de la contrata de neteja viaria "hem fet tot lo possible per evitar que 18 persones siguen acomiadades al negociar en la empresa que el seu ERE afecte a 8 persones".
Per al regidor d’EU de Catarroja, Daniel Portillo, “el PP ha mostrat que li preocupa més el benefici empresarial d’una empresa que les famílies que es quedaran a l’atur”. Per a Portillo, “serveis com el de la neteja haurien de donar-los les administracions locals directament, i a Catarroja l’empresa pública ESERCA fent que el benefici recaiguera directament en la ciutadania”. Per a EU de Catarroja, el PP està utilitzant l’administració local per a garantir beneficis empresarials a costa de la ciutadania, i de serveis bàsics essencials com son l’aigua o la neteja viària.

Per a la coalició d’esquerres, “el PP vol el benefici privat a costa de les necessitats i recursos públics, i aquesta és la fórmula proposada per ells per a solucionar els problemes generats per l’actual model econòmic: parlen de “estrènyer-se el cinturó” però a costa de drets i millores socials i en benefici dels que més tenen”.

Per la seua part, el portaveu del Bloc-Compromís per Catarroja, Jesús Monzó ha argumentat que el rebut 'ha pujat un 5% en els últims dos anys, mentre que els salaris o s'han congelat o han baixat. Per tant, proposem que es congelen les tarifes per no penalitzar encara més les economies més dèbils'.

D'altra banda Monzó també ha denunciat en la sessió plenària la intenció de l'empresa concessionària del servei de neteja de despatxar 8 persones. Monzó ha demanat l'alcaldessa que assegure que el servei no es vorà afectat per estos comiats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.