EU exigeix al Govern valencià que prenga el 2010 “com un any en el que escoltarà i donarà solucions” al tema de l’accident del Metro

0
37
Bankia

La coordinadora d’EUPV ha mostrat el total recolzament de la formació d’esquerres a l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol, qui hui de nou es concentrarà en la Plaça de la Verge per recordar a les víctimes i els tres anys que han passat des d’aquest terrible accident evitable.
Per a Marga Sanz, coordinadora d’EUPV, “es dolorós veure cada dia que aquestes persones segueixen sense respostes i que el PP continua sense rebre-los. No sols ells, sinó tota la societat valenciana mereixen eixes respostes sobre l’accident i sobre la dolenta gestió d’un servei públic com és el de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana”.

Sanz exigeix al govern valencià que prenga el 2010 “com un any en el que escoltarà i donarà solucions a aquestes reivindicacions, perquè és intolerable que després de 3 anys sols hi haja silenci per part de l’administració. Com a ciutadans, hem d’exigir a qui ens representen que donen respostes completes i satisfactòries i que no ignoren a les víctimes i afectats per l’accident. Eixa actitud del PP està obligant als ciutadans a estar lluitant en el carrer i reclamant respostes sobre la falta de mesures de seguretat en el moment de l’accident”.

La coordinadora d’EUPV insisteix: “no entenem com aquest govern pot seguir, des de fa tres anys, amb la seua activitat diària com si res, quan té 43 morts a les seues esquenes, 47 ferits, i un president que no assumeix responsabilitats”.

Esquerra Unida recorda que la Línea 1 “abans de l’accident enregistrava un nombre continuat d’incidents i el PP no va invertir en aquesta ni la dotà de les mesures de seguretat necessàries. No va ser un accident fortuït, va ser la clara conseqüència de la falta d’inversions en el manteniment i en la seguretat de la Línia 1”, precisa la dirigent d’esquerres.

Sanz exigeix a Camps que reba de manera immediata a l’associació, “que escolte les seues reivindicacions i que actue en la millora de la Línia 1 d’una vegada per totes. Exigim a aquest govern, en definitiva, que complisca amb la seua tasca i deixe d’avergonyir-nos com ha fet en aquest assumpte des de fa tres anys”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here