EU denuncia pintades a la seua seu

0
35
Bankia

El regidor d’EUPV Mislata, Salvador García de la Mota, i el coordinador del col•lectiu local, Pere Bressó, han denunciat a la comissaria de Mislata a les Joventuts de Coalició Valenciana a les que acusen, directament, d’haver realitzat pintades a la façana de la seua seu.
Per a García de la Mota, les seus dels partits amb representació institucional són alhora seus dels respectius grups municipals i, per tant, “alguna cosa haurà de fer l’Ajuntament de Mislata per a preservar el bon govern de la ciutat” i, per això, va fer portar les fotografies a la Comissió d’Interior.

De fet, no és la primera vegada que Vicente López Sinisterra, responsable de Seguritat Ciutadana, és assabentat de l’actuació “incívica d’aquests nous bàrbars. Si més no, la Policia Local és absolutament coneixedora de la nit en què tota Mislata (si més no els llocs de més trànsit) aparegué amb pintades que alternaven missatges impresentables pel seu tarannà antidemocràtic com pels atacs no sols a la nostra organització sinó al mateix PP titllant-lo de “catalanistes”, arran dels acords arribats en matèria lingüística en l’Acadèmia Valenciana de la Llengua”, recorden des d’EUPV.

Per als representants del partit, el tema era molt més greu des del moment que divendres passat s’atreviren a pintar amb esprai no ja la persiana metàl•lica sinó la vitrina de l’interior del local tot i que a l’interior de la seu hi havia una persona treballant a l’ordinador i que no se n’adonà.

En el seu moment, EUPV Mislata ja qualificà aquests actes vandàlics no de mera bretolada, sinó de terrorisme de baixa intensitat. Per a la formació política, allò de més greu és el fet que gosen signar les seues malifetes.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here