EU demana la dimissió d’Enrique Crespo per què es puga defendre sense tacar el nom de Manises

0
49
Bankia

El portaveu del grup municipal d’EUPV a l’Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, ha criticat la gestió d’Enrique Crespo tant en l’Ajuntament com en l’entitat metropolitana de serveis hidràulics. Davant la petició de la Fiscalia d’imputar pel cas Emarsa a Enrique Crespo, Gutiérrez ha exigit la seua immediata dimissió per què considera que “Crespo té el dret de defensar-se a títol particular però sense tacar el càrrec que ocupa ni el nom del poble de Manises”.
Gutiérrez considera que la gestió de Crespo ha sigut absolutament “qüestionable” no solament en l’empresa metropolitana, on es va desenvolupar una presumpta trama corrupta que va generar un forat que podria arribar als 30 milions d’euros, sinó també en l’Ajuntament de Manises, “on ha teixit una xarxa clientelar amb el nomenament de familiars i afiliats del PP en llocs de la corporació municipal”.

“El resultat és un Ajuntament endeutat en més de 20 milions d’euros per projectes urbanístics que han hipotecat el futur del poble”, critica Gutiérrez

A més, el portaveu municipal d’Esquerra Unida recorda que Crespo va utilitzar el seu càrrec de president de l’EMSHI per a aprovar un informe favorable al projecte urbanístic Gran Manises, que ell mateix impulsa des de l’Ajuntament i que es troba recorregut per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Segons Gutiérrez, aquell megaprojecte, en el qual participa també l’IVVSA, suposaria “duplicar la població sense garantia de subministraments i serveis bàsics”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here