EU acudirà als tribunals si Iniciativa no retira l’acusació de no solucionar el tema de FCC quan estava governant en el PSPV

0
93
Bankia

La condemna via sentència judicial a l’Ajuntament de Mislata al pagament de més de 4 milions d’euros a l’empresa FCCSA per diversos servicis prestats pel contracte de concessió de recollida de fem, neteja viària, clavegueram i tractament i eliminació de residus sòlids urbans ha alçat polseguera a Mislata.
La polseguera, segons EU, es produeix per que l’Ajuntament es troba amb un Pla de Sanejament Economico Financer, obligat per llei, i que col·loca al Consistori i els propers Pressupostos en una situació “gens envejable”.

L’altra causa de la polseguera es l’acusació directa a EU des d’Iniciativa al considerar-los coresponsables d’esta situació després del pacte de govern con el PSPV.

En este sentit, EU considera que Inictaiva per Mislata “ha mentit intencionadament i haurà de disculpar-se públicament per la seua deshonestedat”.

EU vol que el portaveu d’Iniciativa rectifique públicament “si no vol que Pere Bessó i/o el Col·lectiu de Mislata posse el tema en mans dels seus servicis jurídics”.

En cas contrari, EU informa que aportaran “tots els documents certificats per Secretaria de l’Ajuntament de les diverses Actes de la Comissió d’Estudi creada per a dur endavant el procés de rescat dels servicis contractats en FCCSA i alhora de recuperació del personal subrogat en el seu dia i les certificacions de dos Plens que aclareixen amb escreix el paper determinant d’Esquerra Unida per a acabar amb una situació no desitjada”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here