Esquerra Unida i Esquerra Republicana concorreran en coalició a les eleccions municipals a Moncada i Alfara

500

Moncada. AyuntamientoEsquerra Unida del País Valencià i Esquerra Republicana del País Valencià, han arribat a un acord electoral per tal de concórrer a les properes eleccions municipals a Moncada i Alfara del Patriarca a l’Horta Nord. Amb aquest acord, ambdues formacions acudiran a les urnes en coalició electoral, encapçalada en el cas de Moncada per Vicent Conejero d’Esquerra Unida i en el cas d’Alfara del Patriarca per Josep Rafael Marí d’Esquerra Republicana

Representants de les dues formacions polítiques han destacat “la voluntat de sumar esforços en aquest projecte que queda obert a la participació d’entitats i ciutadans. Volem posar tot el nostre bagatge al servei de Montcada i Alfara per defensar els serveis públics, i impulsar noves maneres de fer política on tots participem i ens siguem particeps de les decisions que es prenen: amb plena transparència i amb la suma de voluntats de tots i totes".

Les dues formacions han afegit que “durant les properes setmanes anunciarem els membres de les dues candidatures i els nostres principals eixos programàtics per posar Montcada i Alfara al servei de les persones”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.