Esquerra Unida aprova una resolució recolzant a Rosa Pérez després de ser expulsada del Govern de Catarroja

754

El Consell Nacional d’Esquerra Unida ha aprovat una resolució donant suport a les dues diputades provincials, Rosa Pérez Garijo, de València, i Raquel Pérez Antón, a la Diputació d’Alacant. Ambdues han sigut cessades dels seus llocs als governs municipals de Catarroja i El Campello, respectivament, per alcaldes de Compromís.

Segons EU, en aquestes últimes setmanes, les dues diputades provincials d’Esquerra Unida han estat cessades de les seues competències en els governs municipals per part dels alcaldes de Compromís. Tant en un cas com en un altre, les regidores encapçalaren candidatures que van promoure, en els seus respectius municipis, el canvi polític tan reclamat per la societat valenciana.

“Aquesta eixida forçada del grup de govern afectarà a la governabilitat en aquests ajuntaments que Esquerra Unida no assumeix, donat que ha estat conseqüència d’una decisió irresponsable i precipitada d’aquests alcaldes”, explica la responsable de política municipal Estefania Candel.

“En el cas de Catarroja, s’ha volgut traslladar intencionadament a l’àmbit personal, per part de l’alcalde s’han intentat emmascarar les raons polítiques en preteses raons personals, el qual dificulta cada vegada més la possibilitat de tindre majories estables que permeten governar en polítiques progressistes per al poble”, expliquen des d’EU.

“El que és evident és que aquestos alcaldes no han estat a l’altura dels esdeveniments i això no beneficia, en absolut, a la ciutadania. Un moment en el que els acords polítics han d’estar per damunt de les qüestions personals o partidistes, no podem deixar que els individualismes afecten al bon treball que s’està realitzant. Aquesta actitud per part de dos Alcaldes de Compromís perjudica les condicions per arribar a un acord. No ens poden tirar dels equips de govern i voler després sumar en altres espais”, conclou Candel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.