Es crea Dones amb Compromís de l’Horta Nord que estarà coordinat per la regidora de Meliana Maria Pilar Asensio

0
126

01.hortanord.donescompromisCompromís de l’Horta Nord ha creat la sectorial de Dones amb Compromís de la comarca amb la finalitat d’impulsar, coordinar i dinamitzar tant les polítiques d’igualtat allà on es tenen responsabilitats de govern com en l’acció política de l’organització. La sectorial estarà coordinada per la regidora de Meliana Maria Pilar Asensio, que fou regidora de la Dona de l’Ajuntament de Meliana del 1999 al 2007.

Segons Asensio, “la realitat social ens demostra dia a dia que encara són molt necessàries les polítiques d’igualtat. La crisi econòmica està evidenciant que un dels sectors que més n’està patint les conseqüències són les dones, tant en la precarització laboral i la dificultat d’accedir al treball com en les bosses de pobresa”.

La crisi també està provocant un repunt en la violència masclista. En poc més de tres mesos, ja han mort vint dones a tot l’Estat espanyol. Una dada molt preocupant que, per a la responsable de Compromís, “exigix de tota la societat una resposta clara i contundent i un esforç continuat per a eradicar la violència masclista. Este és també un dels principals àmbits d’actuació en què treballem”.

En la constitució de Dones amb Compromís hi van estar presents la secretària comarcal, Sara Gómez, el secretari d’Organització i regidor de Vinalesa, Ferran Pardo, i les regidores de Tavernes Blanques i Meliana, Neus Sánchez i Amparo Martí. A més d’altres dones de la comarca, entre elles Lluna Árias, presidenta de Dones amb Compromís de Burjassot, Ajuntament presidit per Compromís on l’Espai Dona és un referent d’actuació municipal en les polítiques d’igualtat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.