Es crea a Torrent una gestora per animar les commemoracions valencianes

0
535

Aguar. 9 Octubre

Algunes associacions, grups i entitats de caràcter cultural, i participatiu de Torrent han pres la decisió de configurar una comissió gestora tendent a la legalització d’una plataforma capaç d’animar les commemoracions existents dins el calendari cívic valencià.

D’aquesta manera, dates tan significatives com el 9 d’Octubre, el 28 de Novembre i el 25 d’Abril, segons la Plataforma, “marcaran fites concretes dins les objectius d’aquesta associació voluntària, que agruparà el teixit associatiu d’aquesta localitat que estime interessant trobar-se dins d’aquesta plataforma”.

La intenció principal d’aquesta iniciativa, segons la mateixa plataforma, rau en la potenciació i difusió de la cultura, la historia, la llengua i els costums del poble valencià a fi de perpetuar la continuïtat en el temps i de fixar-les en el costumari festiu torrentí.

Així la Plataforma ja ha començat les reunions per fer propostes davant l’Ajuntament a fi de muntar les activitats que han de tenir lloc en aquest primer 9 d’octubre i del 28 de Novembre, data en què s’arribarà al 767 aniversari de l’atorgament de la Carta Pobla a Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.