Enric Morera es compromet a finalitzar les obres del soterrament del pas a nivell al barri de l’Empalme de Burjassot

457

Visita Morera Empalme Burjassot 27052015El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha visitat el barri de l’Empalme de Burjassot, acompanyat pel candidat a l’Alcaldia de Burjassot, Emili Altur, i la regidora Lluna Àrias, per tal de conèixer de primera mà la situació que pateixen els veïns del barri. Membres de l’Associació de Veïns han explicat al síndic de Compromís els reiterats enganys del govern del PP i l’abandonament de les obres de supresió del pas a nivell des de fa 4 anys.

Morera ha recorregut amb l’Associació de Veïns els diferents trams de les obres de soterrament, que haurien d’haver paliat una part de l’aïllament d’este barri i que la Generalitat Valenciana, després d’haver fet la major despesa en la construcció del tunel, va decidir paralitzar-les i abandonar-les.

És per això que es va comprometre amb els veïns del barri a que el proper Govern de la Generalitat Valenciana acabarà les obres i farà que el Metro circule soterrat per este tram. “Esta és una infraestructura imprescindible per al barri de l’Empalme i per a Burjassot, que costa relativament poc d’executar, sobretot sabent que la major despesa ja ha estat realitzada amb la construcció del tunel, i que posarem en marxa en el canvi de govern que es produïrà a la Generalitat a partir del 24 de maig”, ha explicat Morera.

“Compromís governem per a les persones, com ha quedat demostrat en els 3 anys que hem tingut l’alcaldia de Burjassot, i ho farem des de la Generalitat, acabant infrestructures com esta, que milloren la vida de les persones”, conclou.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.