En novembre desapareixerà la gasolinera del Pouet per a donar pas a un nou espai públic

0
103
Bankia

La gasolinera de la Plaça Sant Joan de Ribera (Pouet), l’única que té el poble de Burjassot dins del nucli urbà i que tan polèmica va resultar en el moment de la seua instal•lació caduca, i el pròxim dia 24 de novembre ha de desaparèixer, segons ha advertir el Bloc del municipi.
Així consta en les actes del plenari del mes de març de l’any 1984, on s’especifica que la concesió per a ocupar l’espai de la plaça, que és públic, acabarà el dia esmentat i que el poble recuperarà aquell espai net, sense cap instal•lació.

El portaveu del Bloc a l’Ajuntament, Jordi Sebastià, ha volgut recordar l’assumpte “perquè és de vital importància per a la zona del nucli antic lliurar-se d’aquesta instal•lació i així possibilitar la remodelació de la plaça”.

“Sabem que ja s’estan fent els primers passos per tal que l’expedient vaja ràpid i esperem que les coses continuen segons el previst i que no hi haja cap inconvenient per recuperar un espai que, al nostre parer, mai s’havia d’haver privatitzat”, ha explicat Sebastià.

El edil ha recordat que “ens trobem en el procés de redacció d’un nou Pla General i és clau recuperar aquest espai per poder plantejar una urbanització més adequada a la zona. Ara l’Ajuntament ha de fer tots els tràmits pertinents perquè la devolució es faça efectiva tal com va quedar marcat ja fa més de 25 anys”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here