Els veïns de Silla volen que els diners recaptats es destinen als camps de refugiats instal·lats al voltant de Síria

0
631

Dins de la línia d’aprofundir en la democràcia al poble de la mà de la ciutadania participativa i activa en les decisions adoptades, la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació de l’Ajuntament de Silla va convocar la segona enquesta popular de Silla on s’ha decidit conjuntament sobre diferents temes que afecten a la convivència. Una d’aquestes qüestions era què fer amb els diners recaptats per als refugiats i s’ha decidit que es destinen als camps de refugiats ubicats al païssos que envolten Síria.

L’enquesta va obrir el seu termini el dia 20 de febrer fins el 24, amb una participació de 629 persones. Els resultats han mostrat algunes de les decisions de la població sobre la freqüència de canvi de banda d’estacionament als carrers, sobre l’ús del centre cívic del parc de l’Estació i sobre la destinació final dels diners recaptats per als refugiats sirians.

En el cas de la primera qüestió, en què es preguntava sobre la destinació final dels diners recaptats per als refugiats sirians, l’opció guanyadora ha sigut la B: ‘Desitge que els diners es destinen a sostindre els camps de refugiats instal·lats als països al voltant de Síria’.

Els votants també han decidit que volen que el canvi de banda d’estacionament als carrers siga d’un mes i han ratificat, amb un 51,95% davant d’un 48,05%, l’ús del centre cívic del parc de l’Estació, que serà un centre infantil i juvenil. Respecte a les qüestions 4 (propostes de millora per al poble) i 5 (temes per a la següent esquesta popular), de resposta oberta, els resultats es faran públics quan es revisen totes les propostes ja que el procediment és una mica més llarg. Els resultats de la segona enquesta popular es poden consultar a l’enllaç sillaparticipa.com.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here