Els veïns de Pobla de Farnals decidiran el destí de 80.000 euros dels comptes municipals de 2022

361

L’Ajuntament de La Pobla de Farnals, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha organitzat per quint any consecutiu un procés d’inversions participatives, mitjançant el qual els veïns i veïnes poden presentar les seues propostes de projectes per a realitzar en el poble, amb l’objectiu d’incrementar el benestar comú.

La Pobla de Farnals. AjuntamentDurant els pròxims es desenvoluparà el procés que determinarà les accions a realitzar, amb un pressupost total de 80.000 euros (48.000 € per al nucli del poble i 32.000 € per al de la platja). Fins al 13 de febrer estarà oberta la primera fase del procés: l’elaboració de propostes. Qualsevol veí o veïna podrà presentar la seua idea a través de la web https://lapobladefarnals.governalia.es.

Després d’aquesta fase, es passarà a la de viabilitat dels projectes, on seran estudiats pel personal tècnic que valorarà les seues possibilitats tècniques, econòmiques i jurídiques. I les propostes seleccionades passaran finalment a la fase de votació.

Sergio Cebrián, regidor de Participació Ciutadana de l'ajuntament de la Pobla de Farnals, ha explicat que “des de la regidoria organitzarem diversos tallers, que seran presencials o virtuals depenent de la situació sanitària del moment, en els quals es debatrà sobre les necessitats del nostre poble i les possibles solucions per a cobrir-les. Uns dies abans de la realització d’aquestes reunions informarem sobre la data i la manera de participar en elles”.

“Esperem en aquesta nova edició igualar o superar els percentatges de participació de la temporada passada, en la qual es va batre el rècord de participació en la fase de votació”, segons el regidor Sergio Cebrián.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.