Els veïns d’Alaquàs decideixen invertir 190.000 euros en la millora d’una zona comercial del municipi

0
109
Bankia

01.alaquas.presusparticipativosAlaquàs invertirà 190.000 euros en la millora de la zona comercial dels carrers Vicent Andrés Estellés, Sant Rafel, Mallorca i Majòlica. Així ho van decidir ahir els veïns i veïnes en la reunió de la comissió de Pressupostos Participatius celebrada al Castell d’Alaquàs.

Del pressupost total, 140.000 euros provenen del Pla Provincial de camins rurals i urbans de la Diputació de València i 50.000 euros de la partida municipal que l’Ajuntament d’Alaquàs ha destinat enguany a Pressupostos Participatius.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, s’ha mostrat satisfeta d’aquesta  iniciativa participativa en la que “els veïns i veïnes han demostrat una vegada més el seu compromís i la seua responsabilitat en la presa de decisions. Amb aquest procés hem aconseguit, amb la implicació de la ciutadania, encetar un nou canal a la democràcia participativa a Alaquàs que ens permetrà sentar les bases del Pla Director dels Pressupostos Participatius d’Alaquàs a llarg termini”.

Aquesta actuació, fruït de diverses reunions entre l’Ajuntament i la comissió de Pressupostos Participatius per tal d’analitzar les necessitats del municipi, servirà per millorar la urbanització d’aquesta zona del municipi amb l’objectiu de promocionar i fomentar el comerç local.

El projecte de Pressupostos Participatius posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs naix amb l’ambició d’aconseguir que un grup cada vegada més ampli de veïns i veïnes treballen de manera estable amb l’objectiu que puguen decidir en què s’inverteix la partida destinada a Pressupostos Participatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here