Els veïns d’Alaquàs decideixen invertir 190.000 euros en la millora d’una zona comercial del municipi

328

01.alaquas.presusparticipativosAlaquàs invertirà 190.000 euros en la millora de la zona comercial dels carrers Vicent Andrés Estellés, Sant Rafel, Mallorca i Majòlica. Així ho van decidir ahir els veïns i veïnes en la reunió de la comissió de Pressupostos Participatius celebrada al Castell d’Alaquàs.

Del pressupost total, 140.000 euros provenen del Pla Provincial de camins rurals i urbans de la Diputació de València i 50.000 euros de la partida municipal que l’Ajuntament d’Alaquàs ha destinat enguany a Pressupostos Participatius.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, s’ha mostrat satisfeta d’aquesta  iniciativa participativa en la que “els veïns i veïnes han demostrat una vegada més el seu compromís i la seua responsabilitat en la presa de decisions. Amb aquest procés hem aconseguit, amb la implicació de la ciutadania, encetar un nou canal a la democràcia participativa a Alaquàs que ens permetrà sentar les bases del Pla Director dels Pressupostos Participatius d’Alaquàs a llarg termini”.

Aquesta actuació, fruït de diverses reunions entre l’Ajuntament i la comissió de Pressupostos Participatius per tal d’analitzar les necessitats del municipi, servirà per millorar la urbanització d’aquesta zona del municipi amb l’objectiu de promocionar i fomentar el comerç local.

El projecte de Pressupostos Participatius posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs naix amb l’ambició d’aconseguir que un grup cada vegada més ampli de veïns i veïnes treballen de manera estable amb l’objectiu que puguen decidir en què s’inverteix la partida destinada a Pressupostos Participatius.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.