Els tècnics de la Diputació de València dissenyaran la reordenació del trànsit a Rocafort

323

reordenación tráfico rocafort diputaciónEls tècnics de la Diputació de València s’encarregaran de dissenyar la reordenació del trànsit a Rocafort. Després de la visita de l’alcaldessa de la localitat, Amparo Sampedro, a la Diputació, la diputada Conxa García, responsable d’Assessorament Municipal i Assistència Tècnica, ha donat el vistiplau a l’estudi d’aquest projecte.

García ha manifestat: “valore molt que Rocafort sol·licite aquesta ajuda i que la Diputació corresponga com cal. Som la institució més propera als ajuntaments i accions com aquesta beneficien directament els ciutadans, per la qual cosa és totalment positiva aquesta col·laboració”.

A més, Conxa García ha comentat: “comptem amb uns grans professionals en el departament d’Assistència Tècnica i la reordenació de la circulació a Rocafort serà molt important per a tot el poble”.

L’alcaldessa de Rocafort, Amparo Sampedro, ha mostrat la seua satisfacció per la fluïdesa amb què han gestionat aquesta sol·licitud i la predisposició de la Diputació a seguir col·laborant amb els ajuntaments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.