Els socis del Silla CF rebutjen la dimissió del seu president, Ricardo Peris

0
64

El Vicent Morera va ser testimoni de l’Assemblea de socis del Silla Club de Futbol més concorreguda que es recorda en els últims anys. Després d’aprovar per majoria el balanç de la gestió econòmica de la temporada que ara acaba i donar compte de la gestio esportiva, els socis van rebutjar acceptar la dimissió del president, Ricardo Peris.
Peris va exposar a l’Assemblea que posava el càrrec a la seua disposició i demanava ”per favor” que algun soci donara el pas de postular-se com a alternativa a la seua persona o, com a mínim, es formalitzara una Junta Gestora. Peris va justificar la seua decissió perquè assumeix “al 100×100 la responsabilitat del descens del Silla a Primera Regional” i, segons explica, considera que el seu “deure i obligació” és anar-se’n perquè “el club estiga obert a gent nova que tinga la intenció de millorar la gestió de 6 anys”.

Econòmicament enguany, segons els números presentats pel club, el Silla CF ha costat al màxim mandatari blanquet un total de 63.792, 70 euros repartits entre el Silla, que militava en Preferent; el Silla B, que ha jugat aquesta campanya en Primera Regional, i l’aportació personal de 17.500 € que va fer per a l’Escola del Club amb l’objectiu de no pujar les quotes dels alumnes, ateses les circumstàncies econòmiques que pateix la la societat.

Tot açò va tindre el continu reconeixement públic en les nombroses intervencions dels socis i del mateix alcalde, Serafín Simeón, que va acudir en qualitat de soci, i que van alçar aplaudiments. A l’hora de votar la dimissió del president, en estar en l’ordre del dia i no complir el final del seu segon mandat, segons els estatuts, l’Assemblea, a excepció de la Junta Directiva que va donar suport a la postura de Peris, excepte un membre d’aquesta que va votar en contra, va rebutjar per majoria indiscutible la voluntat d’anar-se’n del dirigent siller.

Peris va declarar que l’única cosa que no es perdonaria mai és que “el Silla CF no fóra viable sense ell, és un sentiment massa gran per a molts de i per a Silla en general”. En eixe sentit, assenyalà que no creia que “cap persona a Silla no siga capaç d’entrar ací com jo vaig fer en el seu dia i portar açò endavant amb les seues idees”, però es va trobar amb la negativa dels socis.

Després de la votació, Peris va prendre la paraula i després de sol•licitar personalment a Serafín Simeón una reunió, va emplaçar els socis a una nova assemblea que se convocaria abans del 30 de juny on s’ha d’aclarir, definitivament, el futur del Silla CF i en la qual es sabrà si, finalment, l’actual president finalitza el mandat i garanteix el futur de la entitat dos anys més.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.