Els socialistes d’Aldaia proposaran al comitè nacional del PSPV-PSOE un model de polítiques socials

0
141

guillermo luján aldaiaEl portaveu i candidat dels socialistes d’Aldaia, Guillermo Luján, presentarà al pròxim comitè nacional del PSPV-PSOE una resolució política que defensa una aposta clara per les polítiques socials.

Luján considera que els governs socialistes a Aldaia “han segut un exemple en politiques socials a l’àmbit local i aspirem a tornar a impulsar estes politiques i tornar a ser exemple, desprès de les pròximes eleccions locals de maig de 2015.

La resolució política te una premissa bàsica per als serveis socials, “la dignitat de les persones i de les famílies” i es desenvolupa en cinc apartats.

El primer d’ells és el treball. L’administració “deu impulsar accions directes o indirectes per la reserva de treball per a les famílies més afectades per la crisi”. El segon punt és l’habitatge, el PSPV considera necessari fer una “aposta clara” per als habitatges socials.

D’altra banda, parla de garantir uns ingressos mínims “complint amb l’Estatut d’Autonomia” que estableix la renda de ciutadania com un dret; de fomentar els serveis socials de proximitat i de dotar de recursos a les adaministracions per l’adequada aplicació de la llei de Dependència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.