Els regidors del Bloc destinen el 20% de les seus retribucions de 2008 a fins socials

390

El grup municipal del Bloc a l’Ajuntament de Meliana, després de la liquidació del pressupost del 2008, ha decidit destinar el 20% de les seues retribucions com a regidors a fins socials mentre dure la crisi econòmica. Així, dels 12.178, 62 euros que van rebre l’any passat en concepte de retribucions, els regidors destinaran 2.435, 72 euros a fins sociales al municipi.
El portaveu del Bloc, Josep Riera, ha recordat que la seua formació ja va proposar al setembre passat -dins d’un paquet de mesures per a combatre la crisi- que es reduira en este percentatge el conjunt de les retribucions de l’alcalde i de tots els regidors de l’Ajuntament en els pressupostos del 2009, “proposta que l’alcalde del PP, Blas Devís, va rebutjar”, explica Riera.

Riera explica que el Bloc “no pot estar d’acord que en la situació crítica que estem vivint per la crisi econòmica, el PP haja destinat l’any passat un total de 171.366, 82 euros a les retribucions dels regidors, quan en altres partides socials fan falta més diners”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.