Els presidents de falla i la JLF esperaran a celebrar assemblees en cada comissió per prendre part sobre el canvi de la ‘cremà’

0
32

El dimarts 24 de juliol, en el casal de la Falla Nicolau Andreu, la Junta Gestora de les Falles de Torrent i els presidents de les 29 falles de la capital de l’Horta Sud van tindre una reunió per a analitzar les conseqüències del possible canvi de la festivitat de Sant Josep al tercer dilluns de març. Es va acordar, però, esperar al setembre per celebrar assemblees internes en cada comissió i prendre una posició ferma.
Després d’una primera exposició on cada president va mostrar l’opinió de la seua comissió, o la seua personal, es va arribar a l’acord que serà en setembre quan donaran una postura ferma, ja que després de vacances serà el moment en el que les comissions realitzaran les seues assemblees internes i donaran la resposta definitiva.

Cada president de falla exposarà el tema als seus fallers i remetran a la Junta Gestora el sentir de la seua comissió i les propostes de millora que estimen convenients.

En la reunió, va estar present el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, Modest Muñoz, qui va escoltar les diverses argumentacions. Tot i així, sí es va arribar a la conclusió que si el Consell decidix finalment apostar pel canvi de data, “el marge d’actuació de les falles serà mínim” i, per tant, “van acordar que el que s’ha d’intentar és aprofitar esta circumstància per a aportar millores a les falles de la ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.