Els premis literaris Ciutat de Torrent seràn anuals a partir de 2018 en motiu de la XX edició

1406

L’Ajuntament de Torrent ha presentat la convocatòria de la nova edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent que organitza l’Ajuntament de Torrent a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

En la presentació de la XIX edició, l’ajuntament de Torrent ha anunciat que a partir d’enguany els Premis Literaris Ciutat de Torrent passaran de ser biennals a anuals i que eixe canvi coincidirà l’any que ve amb la vintena edició dels premis ja que en el 2018 farà 20 anys que es creà el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Torrent.

L’objectiu és que es convertisca en el futur en un dels premis amb més reconeixement econòmic de la Comunitat. Per a esta edició els premis tindran la mateixa dotació que en les anteriors edicions: Guanyador Premi Narrativa Juvenil: 9.000 euros. Finalista Premi Narrativa Juvenil: 1.800 euros. Guanyador Premi Poesia: 3.000 euros i Guanyador Premi Teatre: 4.000€

La convocatòria i les bases que regulen els premis de l’edició d’enguany s’han aprovat en la passada Junta de Govern Local i hui s’han signat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent, Caixa Rural Torrent i l’editorial Tabarca que fan possible cada edició dels premis.

El regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa ha volgut destacar “la importància de convocar cada any estos premis que van augmentant en prestigi. Un prestigi que aporta el jurat, la col·laboració de Tabarca i Caixa Rural Torrent amb els seus valors locals i de proximitat i la gran qualitat de les obres presentades, ja que en moltes ocasions els guanyadors han sigut autors novells que han arribat a consolidar-se en el món literari”.

Josep Llorens, en representació de l’editorial Tabarca, ha volgut agrair tant a Ismael Casabán, director general de Caixa Rural Torrent, com a l’Ajuntament de Torrent “la implicació per a difondre la cultura i la nostra llengua”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.