Els Payasos Pla y Pla arriben a Paterna este diumenge amb el seu nou espectable ‘Paz esquina Comedias’

0
50

Els germans Pla, de Gran Fele, arriben a Paterna este diumenge, amb el seu nou espectable “Paz esquina Comedias”. El Gran Teatre Antonio Ferrandis es plenarà de rialles a les 19 hores, gràcies a aquest espectable amb “molta comèdia i poca pau”.

Els “Payasos Pla y Pla” es troben atrapats entre el carrer de la Pau i el carrer “Comedias” de València. Sense eixir del cantó, escapen a situacions d`allò més surrealistes amb molt ingeni i humor. “Paz esquina Comedias” és un espectable plagat de divertides peripècies, encontres, bacs, música, estàtues que es mouen, fonts dels desitjos que tornen bojos als dos pallassos.

“Payasos Pla y Pla” van iniciar la seua trajectòria professional a l´any 1973, acompanyant al seu pare, l´afamat ventríloc Gran Fele. A més a més, des de l´any 1993, les seues paròdies són el moment estel.lar de tots els espectacles del Circ Gran Fele. Serà la experiència, serà la seua connexió com a germans. No sabem exactament, però la realitat és que els seus jocs desborden complicitat i espontaneïtat. I així ho han comprovat des de fa anys els espectadors fidels del Gran Teatre Antonio Ferrandis, que no falten a la cita amb el Gran Fele.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.