Els nord-americans Black Lips i els nacionals Cycle i The Pinker Tones, prinicipals referents del FRA

395

Els nord-americans Black Lips i els nacionals Cycle i The Pinker Tones seran els prinicipals referents del Festival Rock d’Alaquàs 2009 que es celebrarà el dissabte 29 d’agost al Parc de la Sequieta a partir de les 20:30 hores. El cartell es completara en els dos grups locals que es decidiran el proper dissabte 4 de juliol en el concert que l’Ajuntament d’Alaquàs i els Clavaris del Crist han organitzat per facilitar la participació de totes les formacions locals.
La XV edició del FRA continuarà la seu aposta musical per combinar grups internacionals, formacions nacionals i grups locals en un festival que, any rere any, ha anat guanyant adeptes i convertint-se en una data assenyalada per als aficionats a la música ‘indie’, grans grups i mitjans de comunicació i que a més continua mantenint un dels seus signes d’identitat, que és la seua gratuïtat.

Engunay, el cartell estarà encapçalat per Black Lips, formació nascuda a Atlanta l’any 2000. El rock psicodèlic i el garage rock protagonitzen la majoria de treballs musicals d’aquest grup amb influències del blues, del doo-wop, el country i el punk. El seu directe espectacular i sorprenent farà vibrar els presents en aquest nova edició del FRA.

Compartiran protagonisme amb els nacionals Cycle, que després de 4 anys des del seu darrer disc, aposten de nou per un projecte en comú: ‘Sleepwalkers’. Espectacular so, format electrònic pròxim al rock i lletres magnètiques sonen amb força en aquest nou disc que es presentarà a Alaquàs.

La segona formació nacional protagonista provindrà enguany del barri de Poble Nou de Barcelona. Mister Furia i Professor Manso formen el grup The Pinker Tones caracteritzat per la barreja d’estils amb una base de música electrònica i tendències que van des del pop a l’indie. Un grup que ja ha aconseguit travessar les fronteres i sona a Europa i als EEUU.

Els dos grups locals que enguany actuaran al FRA, dins de l’aposta de l’Ajuntament d’Alaquàs per donar suport a la creació musical que es genera a la ciutat, es decidiran el proper dissabte 4 de juliol en el concert que es celebrarà amb la col•laboració dels Clavaris del Crist 2009 com una iniciativa pionera posada en marxa per tal de donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs de participar en aquest festival de música independent que serveix com a plataforma a aquests grups.

Les formacions que participaran en aquest concert seran les següents: Easy Target, Convención Marco, Kañamon, Indefinits, Mosex, Godfathers, Madmanface, Antonomasia, Zabaxe. Tancaran l’esdeveniment musical com a col•laboració especial el grup Tio la Careta i Fin de Sed, que formaren part del cartell del FRA del passat any, motiu pel qual enguany no entraran en concurs. Un jurat especialista en música independent triat per a l’ocasió seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.