Els jubilats no poden accedir als descomptes de FGV perque l’empresa ha deixat sense personal de taquilla algunes estacions

0
68
Bankia

Els representants del Bloc Nacionalista Valencià en l’Ajunatment de Burjassot han qualificat de “lamentable” la decisió de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana de deixar sense agent d’estació estacions de metro de la localitat. La situació ha provocat que els jubilats no poguen accedir als descomptes ja que les màquines no reconeixen els documents acreditatius.
Els usuaris del metro no tenen un altre remei que utilitzar les màquines automàtiques per comprar bitllets i abonaments però les màquines no poden realitzar tots els serveis, “per exemple, els jubilats han perdut l’oportunitat d’obtenir descomptes perquè les màquines no poden mirar els documents acreditatius, i hauran de pagar el bitllet sencer”, explica el portaveu del Bloc a l’Ajuntament, Jordi Sebastià.

Segons Sebastià, “el retall de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana en despeses de personal ha dut com a efecte que en algunes estacions de Burjassot no hi haja agents d’estació, perque l’empresa els ha obligat a treballar com a inspectors en els trens. El cas és especialment greu en l’estació de Burjassot-Godella, que és una de els més utilitzades de tota la xarxa de FGV”.

Expliquen des del Bloc que “moltes persones no saben què passa i en ocasions les màquines no tenen canvi o no accepten determinats bitllets i això obliga a alguns viatgers a pujar al metro sense bitllet”.

“El deteriorament del servei és evident i és una mostra més de la política del govern de Francisco Camps i el PP valencià, que estan deteriorant els serveis públics mentre es gasten més de 200 milions d’euros en el circ de la Fórmula 1”. El Bloc de Burjassot ha volgut també expressar el seu suport als agents d’estació, obligats a realitzar un treball diferent a la seua categoria professional a causa de la política erràtica i irresponsable de la direcció de FGV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here