Els grups valencians Angry Dogs, Manderley i Tardor actuen en la primera semifinal per triar el cartell del FRA 2012

0
51

El dissabte es va celebrar la primera semifinal del concurs musical ‘Prefra. Emergents 2012’ convocat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació AFRA per triar el cartell del FRA 2012. En aquest primer concert van actuar els grups valencians Angry Dogs, Manderley i Tardor. La segona semifinal tindrà lloc el proper dissabte 9 de juny amb l’actuació de Supermosca, Ion Tides i The Last Band i el dissabte 16 de juny actuaran Metropol, 2 Ronda i Kaoba.
Els concerts tindran lloc a partir de les 23 hores. La final d’aquest concurs musical tindrà lloc el dissabte 30 de juny, quan es donarà a conèixer els grups que actuaran a la nova edició del FRA.

Angry Dogs va nàixer l’any 2006 d’un grup d’amics amb la mateixa afició per la música. Està format per Quatre components: Javi (cantant), Pablo (guitarra), Iñaki (batería) i Trillo (bajista). Van començar a actuar en festes d’amics i altres locals de València fins que a finals de desembre de 2010 van gravar el seu primer EP de cinc cançons. En 2012 s’han dedicat a la composición i han actuat en altres clubs de València i Sagunt.

Manderley es va iniciar el dia 1 de gener de 2010 d’un grup d’amics units pels mateixos gustos musicals. Està format pels germans Junquero (Pei i Óscar) i Guille (baix).

Tardor és un projecte que s’inicia al novembre de 2010 de tres joves que no trobaven el seu lloc al món i que no es sentien plens amb allò que feien ni escoltaven. Van decidir reunir les seues propostes musicals per iniciar junts un projecte innovador. Amb un estil nostàlgic influenciat pel clima actual que vivim, Tardor intenta descriure la vida de tres joves decebuts pel que els envolta amb un missatge optimista de fons: Que de les derrotes diàries es creen els ciments per ser millors persones.

El concurs ‘Prefra. Emergents 2012’ ha aconseguit un gran èxit de participació. Un total de 67 grups valencians es van presentar a la primera fase d’aquest concurs musical posat en marxa per obrir la participació i donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de València que ho desitgen, de participar en aquest festival. Després d’un període de selecció dirigit per un jurat especialista en música independent, nou grups han estat elegits per formar part d’aquest concurs que se celebrarà durant els caps de setmana del mes de juny.

Es tracta d’una iniciativa que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs i a tota la Comunitat Valenciana. El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals. El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.