Els geocachers organitzen a Alboraia un esdeveniment CITO lligat al medi ambient en l'Ermita dels Peixets

419

Geocaching organitzarà diumenge que ve, amb el suport de l'Ajuntament d'Alboraia, un esdeveniment CITO on els assistents, a més d'endinsar-se i descobrir el món geocacher, participaran en una iniciativa mediambiental que pretén millorar i condicionar, a través de la neteja de l'entorn, l'emplaçament de l'Ermita dels Peixets. L'organització aprofitarà la cita per a llançar un nou suvenir CITO.

cito-evento-2El Consistori, en la seua porfídia per preservar la bellesa natural dels espais verds de la localitat, col·laborarà activament en el projecte. S'habilitarà un punt net per a dipositar els desfets recollits durant l'activitat que seran immediatament retirats per les brigades municipals de neteja.

L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim 25 de setembre a les 10.30 hores en l'Ermita dels Peixets. Totes aquelles persones interessades a participar en l'activitat, tan sols han d'acudir a la cita a l'hora indicada. L'únic requisit exigit és que cadascun dels assistents porte guants per a la recollida i tinga ganes d'endinsar-se en aquesta cívica aventura.

La jornada de condicionament i sanejament conclourà a les 12.00 hores amb un esmorzar en família en el berenador de l'ermita amb allò que cadascun porte per a si mateix. D'aquesta manera es podrà compartir l'experiència i gaudir de l'ambient amb la resta de presents.

Aquest tipus d'accions de neteja gaudeixen de gran popularitat ja que la comunitat geocaching treballa unida en favor del medi ambient, a través de diferents activitats com l'eliminació d'espècies vegetals invasores o la retirada de desfets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.