Els geocachers organitzen a Alboraia un esdeveniment CITO lligat al medi ambient en l’Ermita dels Peixets

0
124

Geocaching organitzarà diumenge que ve, amb el suport de l’Ajuntament d’Alboraia, un esdeveniment CITO on els assistents, a més d’endinsar-se i descobrir el món geocacher, participaran en una iniciativa mediambiental que pretén millorar i condicionar, a través de la neteja de l’entorn, l’emplaçament de l’Ermita dels Peixets. L’organització aprofitarà la cita per a llançar un nou suvenir CITO.

cito-evento-2El Consistori, en la seua porfídia per preservar la bellesa natural dels espais verds de la localitat, col·laborarà activament en el projecte. S’habilitarà un punt net per a dipositar els desfets recollits durant l’activitat que seran immediatament retirats per les brigades municipals de neteja.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 25 de setembre a les 10.30 hores en l’Ermita dels Peixets. Totes aquelles persones interessades a participar en l’activitat, tan sols han d’acudir a la cita a l’hora indicada. L’únic requisit exigit és que cadascun dels assistents porte guants per a la recollida i tinga ganes d’endinsar-se en aquesta cívica aventura.

La jornada de condicionament i sanejament conclourà a les 12.00 hores amb un esmorzar en família en el berenador de l’ermita amb allò que cadascun porte per a si mateix. D’aquesta manera es podrà compartir l’experiència i gaudir de l’ambient amb la resta de presents.

Aquest tipus d’accions de neteja gaudeixen de gran popularitat ja que la comunitat geocaching treballa unida en favor del medi ambient, a través de diferents activitats com l’eliminació d’espècies vegetals invasores o la retirada de desfets.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here