Els festivals TOC i Gutenberg, El Botifarra i les rutes guiades centren la programació cultural del Puig aquesta tardor

1284

Els pròxims mesos arriben carregats d’actes culturals per a gaudir al Puig de Santa Maria. El festival de teatre TOC, el festival Gutenberg i les nombroses rutes i visites guiades al patrimoni del municipi centren una programació dissenyada per a tots els públics.

A més de les rutes que combinen història i patrimoni que ofereix el municipi habitualment com ara la de Refugis i trinxeres, Jaume I: al límit dels sentits, El pas de Jaume I o Cavallers i princeses, o la ruta guiada per visitar la Cartoixa d’Aracristi, al mes d’octubre es celebra també el dia de la Comunitat Valenciana amb una passejada fins l’Ermita de Sant Jordi des de la plaça de l’Ajuntament, acompanyada pel Grup de Danses L’Olivar i la Unió Musical Santa Maria del Puig. Al arribar, se celebrarà un espectacle de música i cant valencià i s’oferirà un esmorzar a totes les persones assistents.

Un dia abans, el 8 d’octubre, el cantautor valencià Pep Gimeno El Botifarra oferirà un concert d’accés lliure a la esplanada del Monestir a partir de les 23 hores. També n’hi haurà temps per la màgia al mes d’octubre amb l’espectacle Miracles a Lourdes del mag Ruben Aparisi el dia 15 a La Marina amb un preu de tres euros.

D’altra banda, del 19 al 31 d’octubre, també a La Marina es podrà visitar l’exposició fotogràfica Mirades de David Sarasol, que commemora el 50 aniversari del Club de Pilota.

Ja en novembre, els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre tindran lloc les representacions teatrals del Festival TOC. Totes tenen un preu de 6 euros i es representaran a La Marina. Es tracta de les funcions No som ningú (5 de novembre), Nada que perder (12 de novembre), El fill que vull tindre (dia 19) i Shakespeare en Berlín (26 de novembre).

Del 9 al 23 de novembre, La Marina acollirà una altra exposició, de pintura en aquest cas, de l’autor Juajo Sanchis. I del 5 al 21 de desembre arribarà una exposició col·lectiva de pintura baix el nom de Gats i amb caràcter benèfic a favor de l’Associació Felina del Puig (AFEP).

I arribant al final de la tardor, els dies 16 i 17 de desembre, tindrà lloc el Festival Gutenberg. El dia 16, amb un recital de poesia i música de la ma de Francesc Anyó i Borja Penalba i poemes de Marc Granell. Serà a La Marina a les 20 hores. Les entrades tindran un preu de 3 euros. I el dia 17, La Tartana Teatro portarà a La Marina, a partir de les 18 hores, l’espectacle El Guardián de los cuentos dirigit a tota la família.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.