Els esportistes d'Aldaia continuen conreant èxits

618

Els esportistes d'Aldaia han tornat a protagonitzar un cap de setmana ple d'èxits. La gimnasta juvenil Paula Fuentes, del Club Gimnasia Rítmica Aldaia, s'ha classificat per al campionat d'Espanya, que se celebrarà en Guadalajara del 18 al 22 d'abril. S'ha fet amb l'octava millor nota de la Comunitat Valenciana i amb la tercera millor de València.

Marta Romeu Solaz (As Bike Team) s'ha fet amb la segona posició a la categoria d'elit femenina al I Open Autonòmic XCM.

D'altra banda, el Club Deportivo Natación Aldaia ha obtingut la tercera posició a la classificació general del Campionat Autonòmic d'Hivern. Destaquen el grup Master, els esportistes del qual van millorar en totes les proves, tant de forma individual com en relleus; l'equip juvenil, amb les medalles d'argent i bronze de Sheila Barreña i Mario Castejón i l'equip junior, amb la medalla de bronze de Nicolás Chaparro en 100 metres combinada.

Per la seua part, l'esportista aldaiera Marta Romeu Solaz (As Bike Team) s'ha fet amb la segona posició a la categoria d'elit femenina al I Open Autonòmic XCM, celebrat aquest cap de setmana a Villar del Arzobispo i els aldaiers Jordi Hoyo i Juanjo Sanz han resultat vencedors al IV Duatló d'Alaquàs celebrat el passat diumenge.

Per últim, el Club Ajedrez Aldaia Educart ha aconseguit tancar la temporada amb una segona posició i només una derrota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.