Els empresaris de Burjassot tindran dos milions per a finançament gràcies al conveni en Caixa Popular

0
45

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Emili Altur, ha signat el 26 d’abril un conveni de col•laboració amb Caixa Popular amb l’objectiu d’afavorir el finançament i la dinamització d’empreses i autònoms de Burjassot. Així, els empresaris contaràn amb una línia de finançament de dos milions d’euros.

Altur ha afirmat que “és fonamental que les empreses de Burjassot puguen accedir a finançament, ja que en aquests moments d’incertesa econòmica, és complicat que puguen accedir a vies de concessió de crèdits”.

Per aquest motiu, ha afegit, “hem considerat prioritari signar aquest conveni amb Caixa Popular perquè les nostres empreses puguen continuar desenvolupant la seua activitat empresarial”.

Les condicions preferents d’accés s’establiran en virtut de les característiques concretes de cada empresa i operació.

Per tal d’informar a tots els interessats sobre el procés d’obtenció del crèdit, CEMEF SLU i Caixa Popular tenen previst la realització d’una campanya de difusió que inclou unes jornades específiques per a informar a les empreses de Burjassot de l’accés a aquest finançament.

El seguiment i l’evolució d’aquest conveni, serà dut a terme per una comissió mixta de seguiment, integrada per representants de CEMEF SLU i de Caixa Popular.

Qualsevol empresa interessada a obtenir informació pot dirigir-se a CEMEF SLU (àrea de Promoció Econòmica) o a les instal•lacions de Caixa Popular Burjassot, a la carretera de Líria, nombre 130, o al seu telèfon, 96.390.68.86.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.