Els divendres de juliol, Rafelbunyol acull les ‘Nits Golfes de Pilota Valenciana’

0
163

El Club de Pilota Valenciana de Rafelbunyol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Rafelbunyol, ha organitzat, durant tots els divendres del mes de juliol, les Nits Golfes de Pilota Valenciana en el Trinquet Municipal.

nits_golfesAquesta iniciativa, posada en marxa per primera vegada, té com a objectiu fomentar l’afició per la pilota valenciana, un esport amb gran tradició a la localitat, a més de donar a conèixer l’activitat de l’Escola de Pilota de Rafelbunyol.

Durant aquest mes de juliol, els alumnes i alumnes de l’Escola de Pilota de Rafelbunyol competiran, en les seues diferents categories, contra altres escoles convidades.

Es tracta de la primera competició organitzada pel Club de Pilota Valenciana per a animar a la joventut a practicar l’esport tradicional.

Un torneig que començarà amb les partides entre les escoles convidades de la comarca per a alçar-se amb el lloc de campions, després de les quals jugaran els equips femenins de primera categoria.

Posteriorment, després d’un descans per al sopar, els afeccionats i aficionades a aquest esport gaudiran d’unes partides d’exhibició de professionals a les 23 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here