Els dissabtes de l’Espai ofereix COM, una performance que combina música, teatre i vídeo

375


Espai Musical de Manises, l’auditori de la Societat Musical L’Artística Manisense, acull aquest dissabte 28 de març a les 20:00 hores l’espectacle COM, una performance que mitjançant la combinació de teatre, música en directe, electroacústica i vídeo pretén implicar a l’espectador en un món d’emocions, tot conduit per una partida d’escacs. Un espectacle ple d’emocions que ens transporta als límits de la ment i del propi món interior.

COM compta amb la participació de Xavi Esteve com a actor, Guillem Sorribes (flauta), David Giménez (saxo tenor), Jesús Jareño (saxos) i Antonio Gómez (electroacústica).

L’espectacle s’inclou dins del cicle Els dissabtes de l’Espai, que va començar el passat 14 de febrer i continuarà el pròxim 4 d’abril amb un concert de música indoamericana.

Amb aquest cicle, l’Espai Musical pretén consolidar una programació continuada de música i altres activitats com teatre, ball o conferències, en l’auditori inaugurat el passat mes de juliol en les dependències de la Societat Musical L’Artística Manisense.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.