Els diputats del PP voten en contra de l’esmena de Compromís per a afegir la reforma de l’escola Mare de Déu de Foios als pressupostos

0
84

El grup parlamentari de Compromís ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2013 on s’exigeix que es reculla la reforma de l’escola Mare de Déu del Patrocini de Foios. Els diputats del PP han votat en contra de l’esmena, que volia plasmar la promesa feta per la Conselleria d’Educació fa dos anys.
Compromís ha remarcat que es tracta d’una reforma “molt necessària”, perquè les instal•lacions del centre no s’han adequat des de la seua inauguració a les diferents reformes educatives.

Així, per exemple, l’escola no es troba adaptada per a acollir a alumnes amb discapacitats físiques.

“Al llarg d’estos últims quatre anys, només hem rebut falses promeses per part dels responsables de la Conselleria d’Educació”, ha assenyalat el regidor de Foios, Sergi Ruiz.

A més, els representats de Compromís en les Corts Valencianes han realitzat diferents preguntes parlamentàries per a saber quin és l’estat d’execució del projecte d’adequació i reforma, les quals no han rebut resposta.

Per finalitzar, el partit d’esquerres ha criticat que l’alcalde de Foios i regidor d’educació no haja aconseguit que el seu partit complira la seua promesa de reformar l’escola.

D’igual manera, Compromís ha censurat la seua iniciativa d’oferir a la Conselleria d’Educació un solar de 15.000 metres cuadrats per a cobrir les places escolars necessàries.

I s’ha preguntat com es va a aconseguir la financió per a aquesta construcció escolar. . © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.