Els comerços de Silla ja poden adherir-se al projecte ‘Green Comerce’ d’asesorament per a reduir el consum energètic

0
145

L’Ajuntament de Silla, a través d’aDES i Medi Ambient, ha posat en marxa per als comerciants de Silla el projecte europeu de la Conselleria de Comerç ‘Green Comerce’.

Aquest projecte té com a objectiu promoure, entre el xicotet comerç,  la reducció del consum energètic i la producció de residus per mitjà de tècniques senzilles i estimular la innovació en temes mediambientals en el comerç.

El projecte ‘Green Commerce’ ha desenvolupat una eina gratuïta d’autoavaluació en línia que permet al comerciant analitzar la situació actual del seu comerç i les possibles millores que pot realitzar per a reduir l’impacte mediambiental i el consum energètic, amb la consegüent reducció de la factura elèctrica.

El projecte permet reconèixer l’esforç del comerciant per mitjà del distintiu ‘Green Commerce’ que acredita el seu compromís amb el medi ambient i pot possibilitar l’accés a ajudes específiques per als comerços adherits, segons s’arreplega en la convocatòria d’ajudes de la Conselleria d’Economia d’aquest any, Comerç Innova de 24 de juny.

L’Ajuntament de Silla posa a disposició del comerciant personal tècnic per a facilitar l’autoavaluació esmentada i l’obtenció del certificat. Així, durant el mes de juliol i agost i gràcies al programa La Dipu et Beca i la col·laboració d’AESI, es visitaran els comerços de Silla per informar detalladament i ajudar a realitzar les autoavaluacions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.