Els comerciants de Picassent aprenen escaparatisme creatiu

257

L’Escola de Comerç continua formant als comerciants de Picassent. Un total de 13 comerços  han assistit esta setmana al taller d’escaparatisme creatiu, organitzat des de la Regidoria de Comerç que ha comptat amb la col·laboració de Cámara Valencia.

La sessió, portada a terme al Centre de Formació Municipal Les Palmeres, s’ha desenvolupat de manera molt pràctica per donar a conéixer les diferents tècniques a través de casos pràctics que han ensenyat els nostres comerciants les múltiples opcions per aprofitar i fer més visible un aparador a través d’aspectes com la llum, eines per penjar objectes, la seua distribució, així com quines són les dades més assenyalades en el calendari comercial, entre d’altres qüestions.

Pròxima oferta formativa

Dilluns, 14 d’octubre tindrà lloc un nou taller, «Aconseguir que el client torne», al Centre de Formació «Les Palmeres», de 15 a 17 hores. Si estàs interessat/da en assistir, informa’t al Centre Social, a través del correu electrònic aedlpicassent@picassent.es o al telèfon 961 230 690. Estes sessions són totalment gratuïtes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.