Els Clavaris del Crist de 2012 organitzen una funció teatral per als més menuts d’Aldaia

0
73
Bankia

Les taules del TAMA rebran diumenge, a les 12:00 del migdia, la visita de Neus, una xiqueta que busca el regal més bonic del món per a fer feliç a algú molt especial per a ella. Durant la visita els assistents voran com Neus recorre alguns museus i descobreix en ells a pintors que li mostraran més que colors i formes, una manera diferent de mirar el món. Precisament aquella perspectiva i la naturalesa seran els que l’ajuden a trobar la inspiració que cercava.

Evidentment, estem parlant d’un espectacle teatral, de “El arte vive en ti”, dirigit per l’aldaiera Ruth Lezcano i protagonitzada per Alicia Llorca i Wilfred Pello de “La cullereta taronja”, una plataforma educativa creativa i comunicativa. Una funció que està organitzada pels Clavaris del Crist dels Necessitats 2012 que, com ja varen anunciar al començar la seua festa, pensaven organitzar diferents actes durant tot l’any i per a totes les edats.

En este cas, estem davant una increïble obra de teatre, per als més xicotets de la casa, que té com a teló de fons la temàtica cultural que envolta als museus i es planteja com una busqueda de noves propostes, per a satisfer les necessitats artístiques dels xiquets i xiquetes. Amb l’espectacle, els Clavaris volen que els més xicotets juguen, canten i que es desperte, sobretot, la creativitat.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here