Els cinc col•legis de Paiporta i els dos instituts ja obrin les seus portes per a activitats vespertines

0
495

El regidor d’Educació de Paiporta, Toni Torreño, ha asegurat, sobre la petició del PP de que s’obrin els centres educatius per a realitzar activitats vespertines, que els cinc CEIP del municipi, l’escola concertada i els dos IES de la localitat ja obrin les seues portes per les vesprades.

Torreño ha considerat “sorprenent la publicació de la nota del Partit Popular, ja que el seu regidor, Alejandro Gutiérrez, coneix perfectament aquestes activitats, ja que s’aprovaren en el Consell Escolar Municipal, del qual forma part”.

A més de les activitats que es porten a terme en els centres, l’Ajuntament ofereix un ampli ventall d’activitats i tallers totes les vesprades, de dilluns a divendres, al Centre Juvenil. Una oferta nova que no existia amb els governs del Partit Popular i que es va posar en marxa a l’estiu.

També totes les pistes esportives del Poliesportiu Municipal estan obertes per a l’ús públic sempre que no estiguen reservades amb anterioritat, “una mesura que el PP no va prendre mentre estava en el poder”, ha declarat Torreño qui, a més, ha explicat que per al solar on va estar ubicat el CEIP Rosa Serrano en barracons durant huit anys i que actualment està buit, s’estan valorant les millors opcions per al barri i la localitat en general.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here