Els alumnes de Picassent lligen la història del seu poble per commemorar el Dia del Llibre

935

dia_llibre_escalaLa lectura ens permet viure noves experiències, sentir empatia amb els personatges i conèixer i aprendre de la realitat més llunyana i també de la que ens envolta. Amb motiu del Dia del Llibre, i seguint amb les diferents activitats que promou la Biblioteca Municipal de Picassent, s’ha impulsat una iniciativa en què l’alumnat dels centres educatius de Picassent han llegit i conegut més sobre el seu poble, concretament el text de Coloma Gradolí, cap de promoció lingüística de l’Ajuntament de Picassent, titulat, La Història de Picassent.

L’alumnat de Primària ha pogut repassar l’etimologia del seu municipi, les seues festes i costums, tradicions, gastronomia... Tot s’ha completat amb un audiovisual que s’ha difòs en els diferents canals de comunicació del Consitori.

Des de la Regidoria de Cultura i Comunicació pensem que amb projectes com estos donem visibilitat de forma senzilla i divulgativa a allò que ens dóna sentit com a poble, i ho fem a més amb els escolars, element clau per al nostre futur com a municipi”, afirma el regidor de l’àrea, Jaume Sobrevela. El regidor i la pròpia alcaldessa, Conxa García, han participat d’esta activitat i han compartit moments amb els xiquets i xiquetes de Picassent. “Fomentar i difondre la lectura i la difusió de la nostra cultura i arrels ha sigut i serà sempre un dels nostres propòsits com a governants”, afegix Conxa García.

La Biblioteca Pública Municipal celebra el Dia del Llibre regalant als seus socis un exemplar i amb la idea ferma de seguir promovent activitats lúdiques i culturals, com ara les animacions a la lectura, contacontes, o presentacions de novetats literàries.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.