Els alumnes de l’Escola d’Estiu proposen actuacions per millorar els parcs de Catarroja

660

Instal·lar més fonts, posar rétols per identificar els arbres, plantar més flors i gespa, renovar els jocs infantils o fer tallers ecològics. Són algunes de les propostes que els alumnes de les escoles d’estiu de Catarroja han fet a l’Ajuntament per a millorar els parcs de la localitat.

Els xiquets i xiquetes, d’entre 5 i 15 anys, van visitar els espais verds del municipi i participaren en una activitat on reflexionaren sobre les necessitats que hi trobaren. Amb les conclusions han traslladat al Consistori un document que recull totes les seues suggerències a l’hora d'introduir millores en els parcs i jardins.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, ha visitat hui els quatre col·legis públics on s’imparteix l’Escola d’Estiu i els alumnes li han explicat totes estes propostes.

Activitats d’estiu

També han volgut compartir amb l’alcalde algunes de las activitats que han fet en estes setmanes, com danses creades per ells mateixos, una mascletà feta amb colps de botelles buides i moltes altres activitats.

L’Escola d’Estiu, impartida en quatre dels cinc centres públics del municipi, Paluzié, Bertomeu Llorens, Jaume I i Vil·la Romana, acull a 613 alumnes de Primària tots els matins des del passat 26 de juny fins al 31 de juliol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.