Els ajuntaments de Puçol i El Puig s'unixen per a exterminar la plaga del mosquit tigre

791

585-mosquito-tigre-1Representants de l'Ajuntament de Puçol i d'El Puig es van reunir per a tractar i posar mesures a la plaga de mosquits que afecta a distints pobles de l’Horta Nord i Camp de Morvedre com Sagunt, Massamagrell, Pobla, El Puig, etc.

Per això, els regidors de Sanitat i Medi Ambient de Puçol, Juan Miguel Bayarri i Juanjo Manzaneque, es van reunir el 23 de juliol amb Julià Oriola i Vicente Porta per a tractar el tema de la plaga de mosquits que perjudica els ciutadans d'estes localitats.

Un dels llocs de Puçol on més hi ha esta plaga és en la Marjal del Moro, que comparteix amb Sagunt, ja que és una zona humida i ajuda a què siga un lloc atractiu per a estos insectes.

En la reunió, els dos municipis van arribar a l'acord d'actuar contra esta espècie de mosquit, el mosquit tigre, per mitjà d'una fumigació col·lectiva amb un tractament que disminuïsca la presència d'estos.

Un altre dels llocs més cridaners per a esta espècie que afecten les dos localitats és el barranc que les separa, on la vegetació i la humitat en les estacions de primavera i estiu fa que augmente la viver de mosquits.

Juan Miguel Bayarri, regidor de Sanitat, indica que “és important posar mesures conjuntes a este problema i per això imposar un tractament conjunt amb les localitats de la la Pobla de Farnals, Sagunt, Massamagrell, El Puig i Rafelbunyol per a acabar amb esta espècie de mosquit que afecta els veïns”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.