Els acampats registren a la conselleria d’Educació 100 sol·licituds per a restablir els nomenaments dels cursos 2011/2012

0
163

Alaquas-cremona-acampada-conselleria-educacionLa segona jornada de l’acampada, amb el lema “Pel manteniment de línies, unitats i escoles públiques” i centrat en la lluita de les escoles de Castelló, ha començat amb la xarrada de Gabriela Levato “Coneixement, educació i escola pública. Resistir i canviar el present per a viure en dignitat”. Com ja va ocórrer ahir, després de la xarrada s’ha obert un torn de paraules on els assistents han pogut preguntar, intercanviar opinions i dir la seua.

Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de nou dels tallers: avui, taller de postals, Mural de l’Escola Pública i taller de carassetes, i ho han passat d’allò més bé fent-se fotos al fotocall que tenim dels herois i les heroïnes de l’escola pública.

A les 13’00h hem registrat a Conselleria d’Educació vora 100 sol·licituds per a reclamar que es restablisquen els nomenaments corresponents als cursos 2011/2012 fins el 31 d’agost i la recuperació del 100% del salari disminuït durant l’aplicació del Decret-Llei 1/2012.

Ja de vesprada, després de l’assemblea de l’acampada, en què es valora la jornada, es reparteixen les tasques del dia i es preveu l’organizació de la següent jornada, l’actuació de Trobadorets de Castelló plena de música i alegria els jardins de Conselleria d’Educació. Actuació a la qual seguirà el taller de paracaigudes per als xiquets i xiquetes.

Dos xarrades ocupen la vesprada: “Quina és la situació del valencià amb la LOMQE?” amb Sònia Caparrós i “La lluita de les escoles de Castelló”. De nou, la increïble aportació de les dolçaines d’Estrella Roja de Benimaclet i el remat de la jornada amb les actuacions d’Alvar Carpi i Toni de l’Hostal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.