Els 105 veïns de Manises que ho havien demanat reben les parcel·les dels horts socials adjudicades per l’Ajuntament

1037

L’Ajuntament de Manises, a través de la regidoria d’Agricultura, ha adjudicat les parcel·les dels horts socials als 105 veïns de Manises que ho havien sol·licitat prèviament en temps i forma. Els usuaris han rebut una targeta d’identificació i podran ocupar els seus horts al mes d’octubre.

En el moment en que els beneficiaris dels horts tinguen que ocupar-los, rebran ferramenta, llavors, plantes de temporada i material, a banda d’assessorament per a treballar el camp.

A l’hora de l’adjudicació dels horts socials s’ha prioritzat a les persones sense recursos perquè tinguen una font d’aliment. “A més, amb els horts es pretén crear un espai d’inclusió a l’aire lliure on puguen conviure de manera normalitzada tot tipus de persones amb i sense diversitat funcional, migrants, majors, joves, persones amb discapacitat... i totes les persones amants de l’horta i la ecologia”, explica el regidor d'Agricultura, Carles López.

També es pretén que siga un espai de formació per a les persones que desitgen fer de l'agricultura la seua forma de vida i puguen posar en valor els espais degradats, sobretot dels polígons de reg tradicional com son els polígons 5 i 7.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.