El XXVIé concurs de pintura Vila de Puçol concedirà un únic premi de 3.000 euros al guanyador

334

Fins al 15 de setembre continua obert el termini de presentación d’obres per a la XXVIé concurs de pintura Vila de Puçol, el XXVIIé certamen literari Vila de Puçol VILA DE PUÇOL

El XXVIé concurs de pintura Vila de Puçol concedirà un únic premi de 3.000 €. Cada concursant podrà presentar una obra com a màxim. El procediment i tema de les obres serà lliure, i les mesures no seran inferiors a 60 x 80 cms., ni majors de 150 x 150 cms.

Les obres s’entregaran o enviaran a la Casa de Culturade dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. El termini d’admissió finalitzarà el dia 15 de setembre a les 20 hores –Del 7 al 9 de setembre la Casa de Cultura estarà tancada. Cada obra anirà acompanyada d’un sobre a banda, on aniran les dades de l’autor/a.

Les obres sel•leccionades seran exposades a la Casa de Cultura, del 7 al 31 d’octubre de 2011. L’horari de visites serà de 18 a 21 hores els dies feiners. El lliurament de premis es durà a terme el divendres 7 d’octubre a les 20 hores a la Gala dels Premis de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.