El veí de Godella Miguel Ángel Sánchez es prepara per a pujar el Kilimanjaro

408

La vida de Miguel Ángel Sánchez Sada ha estat sempre lligada a l’aventura. Este jove veí de Godella ha bussejat amb el tauró blanc, ha pujat a l’Aneto i ha fet surf envoltat de foques. Ara es prepara per a, el proper dilluns 12 d’agost, afrontar el repte més ambiciós de la seua vida: pujar el Kilimanjaro.

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, el regidor d’Esports, Fernando Oliveros, i la regidora de Joventut, Tatiana Prades, han rebut este matí a Miguel Ángel Sánchez a l’Ajuntament per lliurar-li l’escut del poble i desitjar-li molta sort en esta nova aventura que es preveu que dure una setmana fins que, sobre el 18 o 19 d’agost, corone la cima d’este gegant de Tanzània.

Miguel Ángel, que estarà acompanyat per altres tres joves de Bétera, ha explicat que prendran una de les rutes més llargues, per pujar a poc a poc i tindre l’oportunitat d’aclimatar-se a les extremes condicions de la muntanya, per l’altitud i la temperatura, que en la cima pot arribar fins als -20ºC.

Este jove aventurer treballa com area manager en una empresa farmacèutica, un treball que li ha permès viatjar per tot el món i escalar muntanyes com l’Aneto (3.404 metres) o un volcà en la Patagonia (2.800 metres). El Kilimanjaro (5.895 metres) serà la cima més alta fins a la data, però no serà l’última. Miguel Ángel ja pensa en el seu proper repte: l’Aconcagua, en Argentina (6.962 metres).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.