El trinquet de Massalfassar acollirà les partides de pilota professionals quan el temps no permeta fer-les a Massamagrell

510

L’alcalde de Massalfassar, Joaquín Soler, el representant de la gerència del trinquet Tio Pena de Massamagrell, Manolo Soro, i el gerent de Val Net, Javier Nadal, han signat este migdia un acord de col•laboració segons el qual les tradicionals partides professionals de pilota dels dimarts que no es puguen jugar a Massamagrell a causa de la climatología adversa es podran traslladar al trinquet municipal de Massalfassar.
D’esta forma, el trinquet Tio Pena, “un dels més veterans i més prestigiosos del panorama actual, no haurà de tornar a suspendre cap partida a causa de la pluja”, ha explicat l’alcalde de Massalfassar. “Al mateix temps, els veïns de la localitat podran gaudir de la pilota valenciana de més alt nivell” en una oferta que, segons Soler, completa a les nombroses partides que disputa el potent club local a la canxa de galotxa.

Encara que el conveni no implica cap contraprestació econòmica, els habitants de Massalfassar tindran un descompte del 50% en el preu de les entrades. A més, als jubilats del municipi se’ls descontarà un euro adicional. També els alumnes de l’escola de pilota podràn accedir de manera gratuïta a les partides.

L’alcalde també ha anunciat la programació d’una partida de festes en el mes d’agost que comptarà amb la presència de l’última gran figura sorgida del planter de Massalfassar, el professional de l’escala i corda Javi, que enguany ha disputat per primera vegada en la seua carrera la final del Circuit Bancaixa.

Copa Diputació
Val Net ha recordat que la partida que havia d’enfrontar esta nit a Bellreguard a Álvaro i Santi (Llíria) contra Genovés II i Raúl II (Murla-Vall de Laguar), corresponent a la III Copa Diputació de València, ha quedat suspesa per lesió dels dos restos, i que depenent de l’evolució dels seus respectius estats de salut, es disputarà dimarts que ve, precisament, a Massamagrell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.