El tradicional Pregó dona pas a 21 dies de festa a Alaquàs

0
3 lecturas

El tradicional Pregó ha donat per inaugurades en la nit del 25 d’agost les Festes Majors d’Alaquàs. El teatre, la música, la literatura, la història i la participació han marcat un any més aquest acte en el que la vida cultural del municipi s’ha vist àmpliament representada amb una escenificació d’Origami Teatre. Una posada en escena que ha estat protagonitzada també per cadascun dels col·lectius festers i que ha convidat a tota la ciutadania a eixir al carrer i viure la festa.

pregón fiestas Alaquàs 2017L’acte ha estat precedit del tradicional Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Mislata. Després de l’espectacle de foc, els assistents han pogut gaudir d’una projecció audiovisual i una posada en escena teatral. A continuació, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada dels col·lectius festers, ha donat la benvinguda a les festes. A partir d’aquesta nit, es dóna inici a més de quinze dies festius plens d'alegria, diversió i sorpreses.

A partir d'aquesta nit s'iniciarà una successió de jornades festives amb una variada programació entre les que destacaran el XLIII Concurs de Paelles organitzat per Junta Central de Penyes el dissabte 26 d’agost, la Cavalcada del diumenge 27 d’agost, el Festival Rock d'Alaquàs (FRA) el dissabte 2 de setembre, els diferents actes pirotècnics, els espectacles musicals, les activitats infantils, la Carxofa en honor als patrons de la ciutat i molts altres actes que conformen la programació de les festes i que han estat organitzats gràcies a la implicació dels col·lectius festers: Festeres d’Alaquàs, Clavariesses de la Mare de Déu dels Dolors, Clavaris de Sant Miquel, Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar, Clavaris del Crist de la Bona Mort, Confraria de la Santíssima Creu i Moros i Cristians Perolers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí