El termini d’inscripció per a acollir refugiats a Puçol finalitza demà 15 d’octubre

308

825-reunion-refugiados-1

Puçol va ampliar fins al 15 d’octubre el termini d’inscripció per als veïns interessats a acollir refugiats després de la reunió d’Asom, Càritas i el Col•lectiu de suport als refugiats, junt a tots els grups polítics municipals.

En la reunió d’emergència celebrada la semana pasada, l’ajuntament va presentar el model de fitxa d’inscripció creat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social per a formar una base de dades amb les institucions i persones interessades en l’acollida de refugiats.

Esta fitxa per a oferir col•laboració i suport a persones refugiades es pot descarregar en PDF des de la pàgina web municipal (www.puçol.es), des de les xarxes socials municipals (És Puçol) i també es pot arreplegar en paper, tant en l’ajuntament com en l’Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe).

Els interessats han d’omplir-la i entregar-la bé en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa de l’ajuntament) o en l’Àrea de Benestar Social. Aquells que preferisquen fer-ho per mail poden enviar-la per correu electrònic a l’adreça habilitada per a este projecte: ayudasbs@pucol.es.

El termini finalitza dijous que ve, 15 d’octubre al matí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.