El Teatre Escalante llança una convocatòria oberta a recepcionar projectes d’arts escèniques

51

Per a la temporada 2020-2021, el Centre Teatral Escalante vol obrir el procés de recerca de propostes per a la producció d’espectacles encetant una línia de treball oberta amb la professió escènica valenciana.

teatro Escalante“La convocatòria es planteja oberta a la recepció de projectes escènics a fi de valorar-los com a futures produccions del Centre Teatral Escalante” ha explicat la diputada de Teatres, Glòria Tello. De la convocatòria podrà eixir la producció de fins a dues propostes escèniques per a la temporada 2020-2021, atenent als criteris de producció propis del Centre Teatral Escalante.

Els creadors/creadores o companyies interessades han d’enviar un dossier amb una sinopsi de la proposta, una proposta visual i d’intencions, especificar el públic al que va adreçat, a més d’una proposta de l’equip creatiu i artístic on s’avaluarà positivament la paritat als equips creatius i artístics i qualsevol informació addicional que es considere necessària.

Es busquen propostes de xicotet o mitjà format per a públic adolescent/juvenil i per a públic infantil que treballen dins dels nous llenguatges en alguna de les seues formes escèniques (circ, dansa, teatre, arts vives, titelles…).

Tot el material s’enviarà al correu electrònic [email protected]. El termini de recepció de projectes es tancarà el dilluns 10 de febrer a les 23:59 hores.

El Centre Teatral Escalante és un centre adreçat a la infantesa i la joventut, que té entre els seus objectius l’exhibició de produccions pròpies, les quals constitueixen l’element més destacat del programa d’activitats del centre, amb un segell propi, que s’ha guanyat el reconeixement del públic, dels mitjans de comunicació i de les institucions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.