El Servef implanta un nou model de centre d’ocupació en l’oficina de Silla

448

Silla. Oficina del Servef

El Servef ha posat en marxa el nou model de Centre Servef d’Ocupació en l’oficina de Silla, amb l’objectiu de donar prioritat i incrementar l’atenció personalitzada i planificada al ciutadà, per mitjà d’una modificació profunda en el mode de funcionament de l’oficina.

D’esta manera, es pretén oferir servicis de valor afegit en orientació laboral que milloren l’ocupabilitat a més de 9.700 demandants d’ocupació inscrits en este Centre Servef. Per a això, s’ha posat en funcionament un sistema de cita prèvia que assegura la prestació de l’atenció personalitzada i els servicis sense esperes ni demores per als usuaris.

Este nou mode de funcionament permetrà una constant reducció del temps i recursos humans destinats a labors transaccionals i tràmits burocràtics d’escàs valor, que podran realitzar-se de forma automatitzada a través d’instruments tecnològics i de gestió telemàtica, com a internet o els caixers AUTOSERVEF (teleadministració).

El Centre Servef de Silla és un dels primers centres de la Comunitat Valenciana, en què s’implanta este nou model, i actuarà com a oficina pilot per a estendre progressivament este model als 55 Centres Servef existents en la Comunitat.

Esta és una de les mesures introduïdes a partir del Pla Estratègic del Servef 2014-2020, que pretén una millora important de la quantitat i qualitat del servici i, per a això, preveu la inclusió d’una nova estructura de funcionament i l’adopció de noves mesures per a ser més eficaços en els resultats, i més eficients en la inversió realitzada.

Les oficines del Servef es concentraran a proporcionar servicis de qualitat i valor afegit als demandants d’ocupació, especialment en l’àmbit de l’Orientació Laboral i Professional en la busca d’ocupació i en l’assessorament per a l’autoocupació, informant sobre el Catàleg de Servicis que el Servef oferta als que s’hi inscriuen i sobre els servicis integrals de les polítiques actives: foment d’ocupació, orientació i formació.

El nou model de Centre Servef d’Ocupació també pretén potenciar el paper del Servef com a agent dinamitzador de la intermediació laboral. En este sentit, l’estalvi de temps i recursos humans en tràmits administratius permetrà incrementar la presència dels CSE en l’àmbit empresarial, amb l’objectiu de detectar les seues necessitats, tant formatives com professionals.

Així, els funcionaris del Servef efectuaran plans de prospecció d’empreses per a captar potencials ofertes d’ocupació, i també per a presentar i oferir els seus servicis, com ara la selecció dels treballadors, el portal GVAJOBS i la xarxa Eures, i informació sobre els contractes per a pràctiques no laborals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.