El Servef concedeix a Silla el taller d’ocupació ‘Millora Silla’ per a ocupar 30 persones del municipi

0
166

Servef. OficinaEl Servef ha concedit a l’Ajuntament de Silla una subvenció de 271.981, 80 euros per a la realització del taller d’ocupació Millora Silla quefarà possible la formació i l’ocupació de 30 persones desempleades majors de 25 anys en les especialitats de jardineria, neteja d’edificis públics i electricitat.

El taller tindrà una duració de 6 mesos i els alumnes, alhora que es formen, tindran un contracte de formació des de l’inici. Està previst l’inici al final de desembre i ara ja s’ha obert el termini per a la selecció del director del taller d’ocupació, personal docent, monitor de jardineria, monitor d’electricitat, monitor de neteja d’edificis, professor de suport i personal administratiu de suport.

Les bases estan disponibles en la web municipal, (portal aDES, ofertes de treball) en el tauler d’anuncis de la Corporació i d’aDEs. El termini de presentació d’instàncies serà el 29 de novembre de 2014.

Selecció d’alumnes-treballadors

La selecció d’alumnes-treballadors es realitzarà mitjançant una llista de l’Oficina del Servef de Silla per la qual cosa les persones interessades a participar-hi hauran d’inscriure’s en el Taller en l’especialitat que desitgen optar en l’Oficina del Servef de Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.