El secretari autonòmic d’Agricultura visita les obres d’ampliació del camí de la Fita de Silla

0
153

CAMI FITA SILLA 4Aquest matí el secretari autonòmic d’Agricultura, Alfredo Gonzalez Prieto, junt amb l’alcalde de Silla, Serafín Simeón, el regidor d’Hisenda, Marcos Zaragozá, i el president de la Junta Local de Recs, José Alapont, han visitat els treballs d’ampliació del camí de la Fita que es troben en fase d’execució i que tenen prevista la seua finalització per al mes de maig.

Una obra que es troba, junt amb la millora de camins rurals, dins del Pla especial de suport a la inversió productiva en municipis de la Comunitat Valenciana, promogut per la Generalitat Valenciana, i en el qual, Silla compta amb 250.000 euros de pressupost. Té un termini d’execució de sis mesos.

Després del replanteig que s’ha efectuat sobre el terreny dels nous límits del camí i l’eliminació d’arbres fruiters, s’ha fet el moviment de terra i la construcció del terraplé per a la nova explanada. El pas següent és la construcció del ferm, les obres de fàbrica i la pavimentació amb capa asfàltica de rodament. En aquest Pla també estan incloses les millores del camí del cementeri, caseta de Navarro, camí del Maser i la Font del Crist.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.